Fundació Privada Banc dels Aliments Girona

Logo Fundació Privada Banc dels Aliments Girona

Lluitar contra el malbaratament dels aliments i contra la fam de casa nostra. Distribuïm a un centenar d'entitats benèfiques de la província de Girona.

Lluitar contra el malbaratament dels aliments i contra la fam de casa nostra. Els aliments que aconseguim, principalment de retirades dels sector agrari, de la industria agroalimentària, que reuneixen condicions de consum però no de comercialització, de minves de les grans superfícies, i d'altres com recaptes, els distribuïm a un centenar d'entitats benèfiques de la província de Girona, que son les que els fan arribar a les famílies necessitades. Actualment distribuïm unes 3000 tones, contribuïm a la alimentació de més de 37.000 persones.

El Banc d'Aliments de les Comarques de Girona, és una Fundació Privada de caràcter benèfic social, independent i apolítica, que té com a finalitat la lluita contra la fam i el malbaratament dels excedents alimentaris, fent-los arribar a les persones més necessitades del nostre entorn.

Forma part de la “Federación Española de Bancos de Alimentos” (FESBAL), així com de la corresponent Federació Europea (FEBA).

Va ser fundat al 16 desembre de 1988 essent el segon que es va constituir a Espanya, després del de Barcelona.


Fundació Privada Banc dels Aliments Girona

info@bancdelsalimentsgirona.org

972223463

http://www.bancdelsalimentsgirona.org


C/ Rutlla, 22 17004 (Girona)